Hoe kan ik een vervanger instellen?

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je voor jouw OZO-profiel een vervanger kunt instellen:

Je kunt een vervanger instellen in jouw profiel:

1. Klik op jouw initialen rechts bovenin beeld
  2. Klik op mijn profiel
  3. Scroll naar beneden en klik op het potloodje voor vervangers
  4. Klik op voeg toe
  5. Geef aan of je een persoon of een team wilt selecteren
  6. Klik op volgende
  7. Als je bij één organisatie verbonden bent, dan vult het veld met organisatie zich automatisch. Anders kun je de juiste organisatie selecteren.
  8. Klik op volgende
  9. Selecteer het team of de collega die jou vervangt
  10. Klik op bewaar

Een vervanger wordt standaard toegevoegd als 'alleen tijdens afwezigheid'. Dit betekend dat de vervanger alleen jou kan vervangen op het moment dat jij als afwezig staat gemeld in OZO. Je kan dit aanpassen naar 'vaste vervanger' zodat een vervanger altijd jou kan vervangen:

1. Klik op het potloodje voor vervangers
  2. Klik op het rondje voor 'vast vervanger'
  3. Klik op bewaar