Hoe pas ik mijn inloggegevens of e-mailadres aan in OZO

Gebruikersnaam aanpassen

Jouw mailadres wordt standaard gebruikt om jouw gebruikersnaam aan te maken. Wij adviseren je om je gebruikersnaam zo ook in te stellen, omdat dit een unieke gebruikersnaam is.

In sommige gevallen willen meerdere personen een gebruikersnaam op hetzelfde mailadres aanmaken. In dat geval dienen de gebruikersnamen aangepast te worden, want een gebruikersnaam kan maar 1x voorkomen.

Tip: gebruik geen spatie in je gebruikersnaam, omdat dit nog wel eens foutmeldingen geeft.

1. Klik op je naam, rechts bovenin beeld.
  2. Klik op profiel.
  3. Klik op het potloodje voor gebruikersnaam.
  4. Wijzig je gebruikersnaam in het tekstveld achter "gebruikersnaam".
  5. Klik op bewaar

Wachtwoord aanpassen

1. Klik op je naam, rechts bovenin beeld.
  2. Klik op profiel.
  3. Klik op het potloodje voor gebruikersnaam.
  4. Vul een nieuw wachtwoord in, in het tekstveld achter "nieuw wachtwoord".
  5. Vul hetzelfde wachtwoord in, in het tekstveld achter "bevestig wachtwoord".
  6. Klik op bewaar

Mailadres aanpassen

1. Klik op je naam, rechts bovenin beeld.
  2. Klik op profiel.
  3. Klik op het potloodje voor gebruikersnaam.
  4. Verwijder het oude e-mailadres achter het kopje e-mail
  5. Vul jouw nieuwe mailadres in
  6. Klik op bewaar

Het is helaas niet op ieder mobiel apparaat mogelijk om je e-mailadres te wijzigen, gebruik dan een laptop of computer.