Hoe voeg ik een persoonlijke relatie/mantelzorger toe?

Een persoonlijke relatie, bijvoorbeeld een partner, mantelzorger, ouder(s) of kennis kun je, na mondelinge toestemming van de cliënt/jeugdige/vertegenwoordiger uitnodigen voor OZO.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een persoonlijke relatie toevoegt:

Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

Zo voeg je een persoonlijke relatie toe:

1. Onder het kopje persoonlijke relatie, klik je op de knop voeg toe
  2. Voer de gegevens van de persoonlijke relatie/mantelzorger in
  3. Vul het e-mailadres in en klik vervolgens op het invoerveld voor de gebruikersnaam (dit is automatisch het e-mailadres)
  4. Klik vervolgens op bewaar
  5. Er verschijnt een nieuw scherm om een foto toe te voegen, deze stap kun je overslaan
  6. Er is nu een uitnodigingsmail verstuurd naar de persoonlijke relatie, voor je kunt communiceren via OZOverbindzorg moet het account geactiveerd worden

Deze functie is alleen beschikbaar als je hiervoor de juiste rechten binnen OZO hebt.

Zie je de knop "voeg toe" niet staan, maar wil je wel persoonlijke relaties/mantelzorgers toevoegen? Neem dan contact op met onze helpdesk; helpdesk@ozoverbindzorg.nl.