Hoe voeg ik een mantelzorger/ouder toe aan het netwerk bij meerdere clienten/jeugdigen?

Om te voorkomen dat een mantelzorger een dubbel account toegewezen krijgt, is het mogelijk om een mantelzorger/ouder met één account aan twee of meer cliënten/jeugdigen te verbinden.

1. Onder het kopje persoonlijke relatie, klik je op de knop voeg toe
  2. Voer de gegevens van de persoonlijke relatie/mantelzorger in
  3. Vul het e-mailadres in en klik vervolgens op het invoerveld voor de gebruikersnaam.
  4. Klik vervolgens op bewaar
  5. Herhaal bovenstaande stappen bij een volgende cliënt
  6. Let op: dat je exact dezelfde gegevens invult als bij de eerste cliënt, maar verwijder de gebruikersnaam.
  7. Wanneer je op bewaar klikt verschijnt er een nieuw scherm, waar staat dat er vergelijkbare personen zijn gevonden
  8. Klik dezelfde persoon aan die je ook bij de eerste cliënt hebt toegevoegd (voor - en achternaam komen overeen) om diegene toe te voegen aan het netwerk van de tweede cliënt

Je hebt nu dezelfde persoonlijke relatie/mantelzorger/ouder toegevoegd.