Niet alle organisaties zijn zichtbaar

Waarschijnlijk heb je nog geen module aangevinkt in het profiel van de cliënt/jeugdige.

Een module kun je zo aanzetten:

1. Ga naar het profiel van de cliënt/jeugdige, door via de knop cliënten op de betreffende cliënt te klikken
  2. Linksonder zie je het blok modules, kijk of hier een module is aangevinkt
  3. Wanneer er geen module is aangevinkt, klik je op het potloodje voor modules
  4. Vink nu één of meerdere modules aan
  5. Klik vervolgens op bewaar

Nu kun je in het cliëntprofiel aan de rechterkant van het scherm de verschillende organisatieprofielen zien. Door op het potloodje voor de juiste organisatie type te klikken, kun je een organisatie of professional uitnodigen.

Is het toch niet gelukt? Neem dan contact op met onze helpdesk; helpdesk@ozoverbindzorg.nl