Hoe kan ik een uitgeschreven client/jeugdige weer inschrijven?

Een uitschrijving/verwijdering kun je als coördinator ongedaan maken op de volgende manier:

1. Ga op de startpagina naar de knop cliënten
  2. Klik op de blauwe pijl, naast het lege tekst veld
  3. Het scherm klapt nu naar beneden uit
  4. Vul bijvoorbeeld naam, BSN of geboortedatum in en vink het hokje voor uitgeschreven aan en klik op zoek
  5. Klik vervolgens op de naam van de betreffende cliënt/jeugdige
  6. Nu komt je in het account van de cliënt
  7. Ga naar cliëntprofiel
  8. Linksboven in beeld staat een blok met de adresgegevens. Klik hierin op de blauwe knop met open uitschrijving
  9. Klik in het volgende scherm op uitschrijving ongedaan maken