Wat betekent de rode T in het netwerk?

De ‘T’ staat voor ‘toestemming’. Wanneer er nog geen toestemming is gegeven voor een nieuwe deelnemer zie je in het cliëntprofiel een rode T voor de naam van deze persoon. 

Wanneer je een rode T voor je eigen naam ziet staan, dan heb je zelf dus nog geen toestemming om deel te nemen in het netwerk. Je ziet dan niet alles in het profiel van de cliënt; je ziet niet alle knoppen en geen potloodjes om aanpassingen te doen.


Vanaf het moment dat het netwerk is gesloten kunnen deelnemers niet zomaar worden toegevoegd aan het netwerk. Om een deelnemer toe te voegen moet een verzoek tot deelname worden beantwoord door de uitgenodigde persoon zelf en de cliënt/vertegenwoordiger. Wanneer de cliënt zelf of de vertegenwoordiger niet zelf in kunnen loggen in OZO kan in overleg met de cliënt de coördinator in OZO de uitnodiging accepteren. 


Zodra de toestemming door beide partijen gegeven is kan een deelnemer communiceren in het netwerk van de cliënt. Tot die tijd kan een deelnemer geen berichten versturen of ontvangen. Wanneer de toestemming is gegeven door bovengenoemde geregeld dan is de T blauw van kleur.

 

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.