Wanneer stopt een sessie en waarom moet ik opnieuw inloggen?

Om veiligheidsredenen stopt een sessie naar 30 minuten, wanneer je OZOverbindzorg open hebt staan, maar hier geen gebruik van maakt (bijv. typen van een bericht). Wanneer de melding 'uw sessie is verlopen' in beeld verschijnt, kun je opnieuw je wachtwoord invoeren om te bewaren waar je mee bezig was.

Let op: Wanneer je de melding sluit via het kruisje, verdwijnt het bericht waar je mee bezig was. Dit kunnen wij helaas niet meer voor je terug halen.