Afmelden voor mailing

Vanuit OZO kunt u mailings krijgen. Dit zijn algemene (nieuws)berichten binnen het platform van OZO.

Standaard staat ingesteld dat u deze meldingen ontvangt.

Wilt u deze niet meer ontvangen? Volg dan onderstaande stappen.

1. Log in op uw OZO account.
  2. Klik rechts bovenin beeld op uw naam.
  3. Kies vervolgens "Profiel".
  4. In het blok wat u links onderin beeld ziet, klikt u op het potloodje.
  5. Vink het hokje voor "ontvang mailings van OZO" uit.
  6. Klik op de knop "Bewaar".

Let op: mailings zijn niet hetzelfde als onze nieuwsbrieven.

Nieuwsbrieven worden per mail naar u verzonden en ontvangt u dus ook daadwerkelijk in uw mailbox.

Wilt u zich afmelden voor onze nieuwsbrieven, klik dan onderaan de eerstvolgende nieuwsbrief die u ontvangt op "uitschrijven".