Hoe voeg ik een (nieuw) teamlid toe?

Alleen ‘hoofdcontacten’ van een team kunnen teamleden toevoegen aan het Teamaccount.

Volg de volgende stappen:

Log in bij OZOverbindzorg en klik op jouw naam rechts bovenin beeld

1. Klik op mijn profiel
  2. Klik het betreffende team aan
  3. Klik op voeg toe, onder het kopje teamleden
  4. Doorloop de gevraagde velden om medewerkers toe te voegen

Wanneer je alle stappen hebt doorlopen kan het zijn dat je de melding krijgt dat er vergelijkbare personen gevonden zijn in het systeem. Is het dezelfde persoon die je wilt toevoegen aan het team en kun je hem/haar selecteren, selecteer deze dan en klik op bewaar. Wanneer je wel een vergelijkbaar persoon ziet maar niet kunt selecteren neem dan contact op met onze helpdesk 088-6030800 of helpdesk@ozoverbindzorg.nl

Heb jij niet de autorisatie van hoofdcontact, maar is dit wel wenselijk? Neem dan contact op met onze helpdesk; helpdesk@ozoverbindzorg.nl