2-staps-code ontvangen

De code voor de 2-staps-verificatie wordt standaard verstuurd als sms. Daarvoor is het belangrijk dat je een juist 06-nummer ingevoerd hebt in jouw account.

Soms ervaren gebruikers problemen met het ontvangen van de sms. Klik hier voor een mogelijke oplossing.

Een 06-nummer om de code op te ontvangen, kan maar aan 1 profiel worden toegevoegd. Heb je meerdere accounts in OZO? Neem dan contact op met onze helpdesk om de code per mail te ontvangen.

Wanneer je geen 06-nummer hebt, kun je ook contact opnemen met de helpdesk, zodat zij kunnen instellen dat je de code per mail ontvangt.

De helpdesk is bereikbaar op helpdesk@ozoverbindzorg.nl