Openstaande acties

Wanneer er een actie voor jou in OZO is, ontvang je hier automatisch een mail van. Via de link in de mail ga je naar de inlogpagina en na het inloggen, zie je de openstaande acties op je startpagina.

Rechts bovenin het scherm zie je in dat geval een cijfer bij je naam staan. Dit zijn het aantal openstaande acties.

Heb je een cijfer bij je naam staan, maar zie je geen openstaande acties op je startpagina, dan kan het zijn dat er een actie open staat bij een cliënt die inmiddels uitgeschreven is.

Klik hiervoor onder "mijn netwerk" op het pijltje naast "cliënten" om dit menu uit te klappen.

Je kunt dan de uitgeschreven cliënten weergeven.

Zie je dan alsnog geen acties op jouw startpagina? Neem dan contact op met onze helpdesk via helpdesk@ozoverbindzorg.nl