Wat als een mantelzorger ook client wordt in OZO?

Wanneer een persoon/mantelzorger ook een cliënt account nodig heeft in OZO wil je ervoor zorgen dat de inloggegevens gelijk blijven. Gebruik hiervoor de knop 'maak cliënt' in het profiel van de persoon/mantelzorger. Hierdoor kan de mantelzorger blijven meelezen als mantelzorger en actief deelnemen in het persoonlijk account als cliënt.

Zo maakt zet je het account van een persoon/mantelzorger om naar een cliënt account:

1. Ga naar het profiel van de persoon/mantelzorger

2. Klik op 'maak cliënt'

3. Vul de gegevens verder aan

4. Klik op bewaar

5. De persoon heeft nu twee accounts, waarbij de inloggegevens gelijk zijn