Welke koppelingen zijn er tussen systemen en OZOverbindzorg?

OZO heeft op dit moment met de volgende systemen een (Single Sign On (SSO)) koppeling: CGM Huisarts (MIRA), Medicom, Bricks Huisarts (TetraHis), Promedico ASP, Nedap ONS en HIX van Chipsoft. Ook koppelen we met Microsoft Office 365 (Microsoft Entra - voorheen Azure) en Google Workspace.

Het is ook mogelijk om een koppeling via Hello ID te maken, maar dit brengt wel kosten met zich mee. Hello ID is een tussenpartij die de koppeling met Azure regelt. Beter kan dan dus direct gekozen worden voor een koppeling met Azure.

Medicatie of hulpmiddelen bestellen vanuit OZO kan door een koppeling met een ander systeem. Dit geldt al voor deelnemers die bij een apotheek ingeschreven staan die werken met het systeem CGM Apotheek. Ook is het mogelijk om via OZO wondmaterialen te bestellen bij Excen via hun portaal PatDoc.

Meetwaarden ophalen kan via VirtueleThuiszorg van Mobile-Care. De meetwaarden worden daarmee overgenomen in OZO en daarmee verstuurd naar bijvoorbeeld de huisarts.

Staat jouw systeem er niet bij, maar wil je wel graag een koppeling met OZO?

Neem dan contact op met het systeem waarmee je een koppeling wilt of vraag binnen je eigen organisatie naar de mogelijkheden. Kom je er niet uit, dan kun je mailen naar helpdesk@ozoverbindzorg.nl..

Klik op het systeem voor meer informatie of de handleiding van de koppeling.