Wat is het verschil tussen koppel client en toevoegen?

Onderaan "mijn netwerk" in je startpagina kun je klikken op toevoegen . Daar kun je, als coördinator, kiezen tussen koppel cliënt of voeg toe

• Koppel cliënt: gebruik je als de cliënt al bekend is in het systeem maar nog aan jou gekoppeld moet worden.
    Krijg je hier een foutmelding dat de BSN nog niet bekend is in het systeem? Gebruik dan de knop Voeg toe. Deze knop is alleen zichtbaar als je de juiste rechten binnen OZO hebt.
  • Voeg toe: gebruik je als je een nieuwe cliënt wil toevoegen/inschrijven aan het systeem.
    Krijg je hier de foutmelding dat de BSN al wel bekend is in het systeem? Gebruik dan de knop Koppel cliënt om jezelf toe te voegen aan het netwerk van de bestaande cliënt.

Bekijk hier de instructie om een deelnemer/cliënt toe te voegen:

Kan ik mezelf toevoegen aan het netwerk van een ingeschreven client/jeugdige?

Hoe voeg ik een cliënt/jeugdige toe?