Hoe voeg ik een professionele relatie of team toe?

Een professional of team kun je, na mondelinge toestemming van de cliënt,/jeugdige/verantwoordelijke op twee manieren toevoegen.

In deze instructievideo leggen wij uit hoe je een professionele relatie aan het netwerk toevoegt:

Let op: In deze video komen de kleuren (nog) niet overeen met het systeem, de functies van de knoppen zijn wel hetzelfde.

Zo voeg je een professionele relatie toe in het netwerk:
Wanneer je een professional van jouw eigen organisatie (een collega) wilt toevoegen aan het netwerk van een cliënt:

• Ga naar het profiel van de cliënt/jeugdige waar je de professional toe wilt voegen
  • Klik op het potloodje voor de organisatie waar jullie beiden werken
  • Klik op het vakje voor de naam van de professional
  • Klik op bewaar
  • De professional heeft nu een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het netwerk van de deelnemer/cliënt, het kan zijn dat de cliënt/jeugdige/verantwoordelijke eerst digitaal toestemming moet geven

Wanneer je een professional van een andere organisatie wilt toevoegen:

1. Ga naar het cliëntprofiel van de deelnemer/cliënt waar je de professional toe wilt voegen
  2. Klik op het potloodje voor 'zoek professional of team op naam of functie'
  3. Vul hier de naam, organisatie of functie van de professional die je toe wilt voegen in. Tijdens het typen worden er suggesties weergegeven. De lijst met professionals zijn gesorteerd op nabijheid van de deelnemer/cliënt.
  4. Selecteer de professional die je toe wilt voegen
  5. Klik op volgende
  6. Klik op bewaar
  7. De professional heeft nu een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan het netwerk van de cliënt/jeugdige, het kan zijn dat de cliënt/jeugdige/verantwoordelijke eerst digitaal toestemming moet geven

Wil je nog een professional toevoegen? Herhaal dan de bovenstaande stappen.