BSN niet gevonden

Wanneer je de melding krijgt "BSN niet gevonden", dan houdt dit in dat de cliënt nog niet in OZO staat.

Als jij de juiste rechten hebt, kun je de cliënt toevoegen door op jouw startpagina, onderaan het kopje "Mijn netwerk" te klikken op "toevoegen".

Klik vervolgens op "voeg toe".

Zie verder ook dit artikel voor het verder aanmaken van de cliënt.

Zie je de knop "voeg toe" niet? Dan houdt dit in dat je niet de juiste rechten hebt binnen OZO.

Wil je deze rechten wel? Mail dan naar onze helpdesk; helpdesk@ozoverbindzorg.nl