Ik kan niet inloggen

Ben je jouw gebruikersnaam vergeten?

Je gebruikersnaam is meestal jouw e-mailadres. Mocht je dit toch hebben aangepast en je gebruikersnaam vergeten zijn, neem dan contact op met de helpdesk (helpdesk@ozoverbindzorg.nl).

Ben je jouw wachtwoord vergeten?

Het is voor ons niet mogelijk om een wachtwoord te achterhalen. Met jouw gebruikersnaam kun je via het inlogscherm (https://ozo.zorgverband.nl) een nieuw wachtwoord aanvragen door op de knop wachtwoord vergeten te klikken. Je ontvangt dan een e-mail met een link om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Let op: een wachtwoord moet altijd bestaan uit 12 tekens met een hoofdletter, kleine letter, cijfer en bijzondere teken.

Geen mail ontvangen?
Het kan zijn dat deze mail in de ongewenste mail/spam terecht is gekomen. Wanneer je helemaal geen mail kunt vinden, neem dan contact op met de helpdesk (helpdesk@ozoverbindzorg.nl).

Nog geen account?

Heb je nog geen account; klik dan hier hoe je deze aan kan vragen.